Zalmkoekjes met dille-roomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sperziebonen schoonmaken. Vis laten uitlekken en huid en graat verwijderen. Brood ontkorsten en rest verkruimelen. Ei loskloppen en met brood, zalm, 3/4 deel van dille en zout en peper mengen. Van mengsel 8 platte schijven vormen. In koekenpan boter verhitten. Schijven in 5 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Gare schijven warmhouden. Sperziebonen in 7 min. beetgaar koken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In steelpan crème fraîche verwarmen. Rest van dille, zout en peper toevoegen. Zalmkoekjes met saus, puree en sperziebonen serveren.

Zalmkoekjes met dille-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmkoekjes met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise zalmkoekjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met vijfkleurengroente
30 min-
Bekijk recept
Zalmkoekjes Met Sperziebonen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept