Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan tomatenblokjes en pastasaus mengen en iets laten inkoken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Salami in droge koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur krokant uitbakken. Knoflookplakjes toevoegen en goudbruin fruiten. Van spinaziesla tweederde in gedeelten in tomatensaus laten slinken. Tagliatelle afgieten en met rest van spinaziesla, salami, knoflook en bakvet omscheppen. Tomatensaus over borden verdelen. Tagliatelle in cirkelvorm erop leggen en met peper bestrooien.

Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept