Zalmkoekjes met sperziebonen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zalm laten uitlekken en vel en graten verwijderen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Korsten van brood snijden en brood (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim mengen met zalm, ei, zout en peper. Bosui erdoor scheppen. Aardappelpartjes bakken in 3 el olie volgens gebruiksaanwijzing. Van zalmmassa met natte handen 4 platte schijven vormen. In koekenpan rest van olie verhitten. Zalmkoekjes in 6 min. gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen met zout in 6 min. beetgaar koken. Zalmkoekjes serveren met aardappelpartjes en sperziebonen.

Zalmkoekjes met sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise zalmkoekjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met dille-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met vijfkleurengroente
30 min-
Bekijk recept
Zalmkoekjes Met Sperziebonen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept