Groenteschijf met tomatentapenade

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en in 6 min. beetgaar koken. In koekenpan helft van boter verhitten en krieltjes 10 min. bakken. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van boter verhitten en groenteschijven 4-6 min. bakken. Knoflook pellen. In keukenmachine knoflook, tomaten en kappertjes mengen. Olie toevoegen terwijl machine draait, tot samenhangend geheel ontstaat. Groenteschijven serveren met tapenade, gebakken krieltjes en broccoli.

Groenteschijf met tomatentapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel en auberginefrites
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenteschijf met sla en kruidige aardappelpartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenburgers met oude kaas en rucola
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteschijf op ciabattabrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept