Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Mosselen wassen, kapotte exemplaren en schelpen die na tik niet sluiten, weggooien. In pan mosselen mengen met 1 el crème fraîche en helft van bosui. Afgedekt op hoog vuur ca. 8 min. koken, tot mosselen gaar zijn. Af en toe omschudden. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Van bosuiringetjes 1 el nog fijner snijden. In kom saus roeren van rest van crème fraîche, 1 el mayonaise, bosuisnippers, knoflook en zout en peper. In kom rest van mayonaise mengen met 1-2 el water en zout en peper. Rest van bosuiringetjes en rauwkost erdoor roeren. Mosselen serveren met knoflooksaus, rauwkostsalade en stokbrood.

Mosselpannetje met knoflooksaus en rauwkost is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bourgondisch mosselpannetje voor Smulpapen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpannetje Met Verse Kruiden
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws Mosselpannetje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpannetje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept