Mexicaanse gehaktballen met sla en gevulde aardappels

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Helft van tortillachips fijn verkruimelen. In kom gehakt mengen met chipskruimels, 2 el salsa en 1/2 tl zout en peper. Van gehakt 4 ballen vormen. Aardappels in 25 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en gehaktballen op matig vuur in 20 min. rondom bruin en gaar bakken. IJsbergsla in reepjes snijden. In kom Mexicomelange en knoflookdressing door sla scheppen. Rest van tortillachips over sla strooien. Gehaktballen uit pan nemen, vuur hoog zetten, 100 ml water toevoegen en aanbaksels losroeren. Jus op smaak brengen met 3-4 el salsa, zout en peper. Gehaktballen met jus over vier borden verdelen. Aardappels ernaast leggen, diep insnijden en in elk 1 el salsa scheppen. IJsbergsla erbij serveren.

Mexicaanse gehaktballen met sla en gevulde aardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept