Zomerstamppot met rauwe andijvie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in ca. 20 min. gaar. Snijd de andijvie in reepjes, was en laat uitlekken in een vergiet. Kook het ei in 8 min. hard, spoel onder koud water af en pel. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verwarm de melk in een steelpan met de boter. Giet de aardappelen af, stamp fijn en roer het melkmengsel erdoor tot een smeuïge puree ontstaat. Schep de andijvie erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de rookworst en het ei in plakjes. Doe de stamppot in een schaal, leg om en om de plakjes rookworst en ei erop en garneer met de bieslook.

Zomerstamppot met rauwe andijvie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette gevuld met zomerstamppot
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept