Gehaktburgers met ananassalsa

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Gehakt mengen met ei, beschuit, helft van chilisaus, 1/2 tl zout en peper. Van gehakt 4 hamburgers vormen. Frites op met bakpapier beklede bakplaat leggen en in ca. 15 min. in midden van oven afbakken. Worteltjes in weinig water met zout in 10 min. gaarkoken. In koekenpan boter smelten en gehaktburgers aan beide kanten bruinbakken. Vuur laag zetten en vlees in 10 min. gaar laten worden. Ananas fijnsnijden en door rest van chilisaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Gehaktburgers op vier borden leggen, ananassalsa erop scheppen. Serveren met worteltjes en frites.

Gehaktburgers met ananassalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananassalsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonades met abrikozen-gemberglazuur
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baconburger met pittige ananassalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktburgers met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktburgers met Hollandse groenterijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkool met gehaktburgers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Gehaktburgers
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept