Kipschnitzel en bloemkool met kerriesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bloemkool schoonmaken, in roosjes verdelen en in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan helft van boter verhitten en schnitzels in 8 min. bruinbakken. In steelpan rest van boter verhitten. Al roerend bloem en kerrie toevoegen. Melk onder voortdurend roeren er in delen bijschenken en bal die ontstaat steeds gladroeren. Bouillontablet boven saus verkruimelen, doorroeren en nog 2 min. zacht laten koken. Op smaak brengen met (zout en) peper. Aardappels, schnitzels en bloemkool over vier borden verdelen. Saus over bloemkool scheppen.

Kipschnitzel en bloemkool met kerriesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mango en krokante kip
Bekijk recept
Kip met hummus, naanbrood en mangosalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept