Hamburgers met spinazie en witte kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In keukenmachine brood, citroensap en -rasp en ui tot fijne massa malen. Broodmengsel door gehakt kneden, met peterselie, piment, 1 tl komijn en 1 el olie. Op smaak brengen met flink wat zout en peper. Van gehaktmengsel 8 burgers vormen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Vlak voor roosteren van burgers 1 el olie in steelpannetje verhitten. Pijnboompitten snel goudbruin bakken. Spinazie toevoegen en op matig vuur al roerend laten ontdooien. Kaasblokjes in spinaziesaus laten smelten. Saus op smaak brengen met zout, peper en rest van komijn. Pan van vuur nemen en op barbecue warmhouden.
  • 2 Burgers aan beide kanten bestrijken met rest van olie. Burgers (in hamburgerklem) op barbecue in 6-8 minuten bruin en gaar roosteren. Burgers op vier borden leggen en spinaziesaus ernaast scheppen.

Hamburgers met spinazie en witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept