Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan spekreepjes 2 min. in helft van olie bakken. Kipfilet toevoegen en in 4 min. rondom bruinbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes en groentemix erdoor roeren. Gerecht afgedekt 8 min. op matig vuur laten sudderen, af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen puree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Olijven halveren en met rest van olie door warme puree roeren. Puree op vier borden scheppen en kip piri piri erover verdelen.

Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Catalaans brood met olijvenpuree
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tapenade (olijvenpuree)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Orecchiette, saus van zwarte olijven en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept