Geitenkaasfondue

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Korsten van kaas snijden en kaas in keukenmachine grof raspen. In fonduepan wijn aan de kook brengen. Vuur laag draaien en beide kaassoorten in gedeelten met houten lepel door warme wijn roeren, tot alle kaas gesmolten is. Maizena oplossen in 2-3 el water of wijn. Maizenapapje en slagroom door kaasmengsel roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorkoken, tot fondue goed gebonden is. Op smaak brengen met zout en peper. Kaasfonduepan op rechaud op tafel zetten. Serveren met blokjes (stok)brood en groenten.

Geitenkaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met honing en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met honing en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
10 min Voorgerecht
Bekijk recept