Rode viscurry met pandanrijst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.

Rode viscurry met pandanrijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept