Aardappel-preiragout met ham en kaas

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krieltjes in bouillon in 7 min. beetgaar koken en dan afgieten. In braadpan boter verhitten en prei 3 min. roerbakken. Krieltjes, 100 ml kookvocht, room en ham erdoor roeren. Geheel 2 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kaas en bevroren kruiden door ragout roeren en kort verwarmen tot kaas begint te smelten. Ragout over twee diepe borden verdelen.

Aardappel-preiragout met ham en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept