Garnalen in kerrie-kokossaus

4
20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Garnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. In wok of koekenpan olie verhitten en ui, knoflook, peper en trassi 3 min. zachtjes bakken. Kerrie, gember, koriander en sereh erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk toevoegen en 1 min. verwarmen. Garnalen erdoor scheppen en gerecht nog 2-3 min. doorwarmen. Op smaak brengen met citroensap en zout. Lekker met rijst en sperziebonen.

Garnalen in kerrie-kokossaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept