Provençaalse meerval

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken, halveren en in repen snijden. In pan met dikke bodem olie verhitten en venkel al omscheppend 3-4 min. roerbakken. Wijn erbij schenken. Inhoud van blik tomaten, knoflook, Provençaalse kruiden en zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Venkel afgedekt in 10 min. beetgaar stoven. Vis in 8-12 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. Vis tussen groenten in stoofvocht leggen. Olijven en kappertjes erover strooien en vis afgedekt in 8-10 min. zachtjes gaarstoven. Lekker met bruin of Boulogne stokbrood.

Provençaalse meerval is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meerval met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde meerval met chili-olie en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meerval In Een Krokant Jasje.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meerval Met Savooikool
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept