Lasagne met witlof en zalm

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Witlof schoonmaken, in reepjes snijden en ca. 2 minuten koken. Witlof afgieten en goed laten uitlekken. Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden. Kruiden erdoor roeren. Laagje saus in ingevette ovenschaal schenken en afdekken met lasagnevellen. Witlof en zalm mengen en op smaak brengen met zout en peper. Helft witlof-zalmmengsel op lasagne scheppen en afdekken met saus. Dit nogmaals herhalen en afdekken met laag lasagnevellen. Bovenop rest van saus schenken. Mozzarella in plakjes snijden en bovenop saus leggen. Lasagne in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden. Eventueel tussentijds afdekken met aluminiumfolie. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.

Lasagne met witlof en zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept