Rodekoolstamppot

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan 2 el boter verhitten, slavinken met tijm bestrooien en in 15 min. gaarbakken. Volgens gebruiksaanwijzing puree bereiden. In braadpan rest van boter smelten. Kool met 100 ml water en mespunt kruidnagelpoeder 7 min. al omscheppend bakken, appel laatste 2 min. meebakken. Puree erdoor scheppen. Stamppot warmhouden. Slavinken uit pan nemen. Honing en 4 el water door bakvet roeren. Stamppot over borden verdelen, slavink ernaast leggen en honingjus erover schenken.

Rodekoolstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kabeljauw
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met appel en geroosterde drumsticks
60 min-
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kabeljauw
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met appel en geroosterde drumsticks
60 min-
Bekijk recept