Kalkoenfilet met sherrysaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kalkoen in 4 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten gaarbakken. Tuinerwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Sherry bij bakvet schenken, aanbaksels losroeren en geheel op hoog vuur ca. 1 minuut inkoken. Room toevoegen en tot romige saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoen serveren met saus, puree en tuinerwten.

Kalkoenfilet met sherrysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gamba's met sherrysaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sherrysaus met vijgen (dessertsaus)
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met sherrysaus en olijven
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept