Sukadevlees met aubergine

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.

Sukadevlees met aubergine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sukadevlees met gember en steranijs
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees met koek en appel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees in rodewijnsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees Met Cantharellen Onder Bladerdeegdeksel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept