Karbonades met knoflookroomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Aardappels in ca. 7 minuten gaarkoken. Tomaten in reepjes snijden. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Roomkaas en crème fraîche door bakvet tot gladde saus roeren. Tomaten door sperziebonen scheppen. Karbonades serveren met saus, sperziebonen en aardappels.

Karbonades met knoflookroomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelen In Knoflookroomsaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasjes met tijm, rozemarijn en roomsaus
0 min
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept