Flensjes met kriekensaus

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een steelpan het helft van het bier, de helft van de vanillesuiker, de suiker en 1 mespunt kaneel aan de kook. Voeg de kersen toe en warm 3 min. mee. Roer het aardappelzetmeel met het water glad en bind de saus hiermee.
  • 2 Roer in een kom de bloem, het ei, de rest van het bier, de rest van de vanillesuiker en 1 mespunt kaneel tot een glad beslag.
  • 3 Verhit in een kleine koekenpan steeds een klontje boter en bak 4 flensjes van het beslag.
  • 4 Verdeel de flensjes over de borden en verdeel de kersen, saus en het ijs erover. Bestrooi met de poedersuiker.

Flensjes met kriekensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pepermedaillon in kriekensaus
0 min
Bekijk recept
Hazenfilet met kriekbier en kriekjes
0 min
Bekijk recept
Rijstkroketjes met krieken
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
fricandon met koude gestoofde kriekjes
0 min
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept