Aardappelomelet

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. Boter in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin aardappels op middelhoog vuur al omscheppend in ca. 10 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen eieren in kom loskloppen met zout, peper, kruiden en helft van geraspte kaas erdoor mengen. Peterselie fijn hakken. Losgeklopte eieren bij aardappels in pan schenken. Pan afdekken en omelet ca. 5 minuten bakken tot onderkant goudbruin is. Bord op bovenkant omelet leggen en omelet keren. Andere kant ook goudbruin bakken. Omelet op schaal laten glijden en rest van kaas erover strooien en slagroom erover schenken. Garneren met fijngehakte peterselie. Serveren met frisse tomatensalade en knapperig brood.

Aardappelomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelomelet met rookworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met chorizo
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricotta-aardappelomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelomelet met rookworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met chorizo
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricotta-aardappelomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept