Maïskoekjes met mangodip

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maïs laten uitlekken. Pannenkoekenbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met slechts 200 ml melk. Maïs door beslag roeren. Zout en peper toevoegen naar smaak. In koekenpan 1/2 eetlepel boter verhitten en 2 maïskoekjes (doorsnede ca. 10 cm) bakken. Bruingebakken maïskoekjes warmhouden. In totaal met 2 eetlepels boter 8 maïskoekjes bakken. Rest van boter verhitten in pan. Andijvie toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar smoren. Andijvie goed afgieten. Room erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Maïskoekjes serveren met mangochutney en andijvie.

Maïskoekjes met mangodip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept
Garnalen met mango amuse
30 min -
Bekijk recept
MAISKOEKJES MET MANGODIP
20-30 min -
Bekijk recept

Maiskoekjes Met Kaas
10-20 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Maiskoekjes
10-20 min -
Bekijk recept
Maiskoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Maiskoekjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept