Puntpaprika's gevuld met kabeljauwpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. In ruime pan water en wat zout aan de kook brengen. Paprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Paprikahelften in 5 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Aardappels schillen, in kleine stukken snijden, wassen en in water met zout in ca. 15 min. gaar koken. Knoflook met helft van olie mengen. Vis in ovenschaal leggen en met knoflookolie bestrijken. Schaal ca. 10 min. in oven zetten, tot vis net gaar is. Vis uit oven nemen en ovengrill voorverwarmen. Aardappels afgieten. Vis met staafmixer of keukenmachine pureren. Aardappels, crème fraîche, eierdooier en rest van olie toevoegen en tot zachte puree (brandade) mengen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Puntpaprika's hoog opvullen met brandade en op bakplaat leggen. Paprika's 15 cm onder grill schuivenen brandade in 5 min. goudbruin laten kleuren. Serveren met rucolasalade en knapperige ciabatta.

Puntpaprika's gevuld met kabeljauwpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprikas Gevuld Met Kabeljauwpuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
La Brandade De Morue
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmforel Met Groene Kool
20-30 min -
Bekijk recept
Kabeljouw met aardappelpuree
0 min
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept