Asperges met ham en roerei

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In aspergepan of hoge pan water koken. Houtachtige uiteinden van asperges snijden. Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop. Asperges in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen ham in blokjes snijden. Bieslook fijn knippen. Aardappelschijfjes in ca. 7 minuten gaar koken. Eieren loskloppen met zout en peper. Ham en bieslook erdoor roeren. In koekenpan 25 g boter verhitten. Eimengsel erin schenken en roeren tot ei gaat stollen. Pan van vuur nemen en af en toe doorroeren. In pan rest van roomboter smelten (boter mag niet bruin kleuren). Asperges serveren met roerei, aardappelschijfjes en gesmolten boter.

Asperges met ham en roerei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept