Chocoladefondue
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Nagerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 reep bittere chocolade (200 g)
1 bakje Kaapse goudbes (100 g)
100 g aardbeien
2 mandarijnen
4 plakken bitterkoekjescake (a 450 g)
Bereiding
Chocolade in stukjes breken en in steelpan au bain marie laten smelten (pannetje in pan met kokend water zetten tot chocolade smelt, goed roeren tot gladde chocoladesaus ontstaat). Intussen 'lampionnetjes' van goudbessen voorzichtig openen en omhoog vouwen. Aardbeien wassen (kroontjes niet verwijderen). Mandarijnen pellen en in partjes verdelen. Cake in blokjes snijden. Chocolade in fonduepotje schenken. Aan tafel fruit en cake aan vork of satéstokje prikken en in chocolade dopen. Ook lekker met banaan, pitloze druiven of ananas.
Chocoladefondue is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladefondue »
Chocoladefondue »
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel »
Melkchocoladefondue met kokos »
Chocoladefondue »
Chocoladefondue »
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel »
Melkchocoladefondue met kokos »