Zwitserse kaasfondue

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de knoflook en wrijf hiermee de fonduepan aan de binnenzijde in. Verwarm in een fonduepan de wijn en het citroensap tegen de kook aan op laag vuur. Roer met een houten lepel de geraspte kaas in gedeelten door de warme wijn, tot alle kaas gesmolten is.
  • 2 Roer in een kopje de maizena met de kirsch tot een glad papje. Meng het maizenapapje door de kaasfondue en laat de fondue al roerend binden. Breng op smaak met de nootmuskaat en (versgemalen) witte peper.

Zwitserse kaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept