Engelse kaasfondue

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bacon in piepkleine blokjes snijden. Bacon in droge koekenpan uitbakken en op keukenpapier laten uitlekken. Knoflook halveren en hiermee fonduepan aan binnenzijde inwrijven. In fonduepan bier, citroensap en mosterd op laag vuur tegen de kook aan verwarmen. Geraspte kaas beetje bij beetje met houten lepel door warme bier roeren tot alle kaas gesmolten is. In kopje maïzena met slagroom tot glad papje roeren. Kaasfondue al roerend met maïzenapapje binden. Bacon door kaasfondue roeren. Lekker met toast van wit casinobrood.

Engelse kaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept