Varkensfilet met mierikswortel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Varkenslapjes insmeren met 1 eetlepel mierikswortel en bestrooien met zout en peper. Rest van mierikswortel door yogonaise roeren. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten en vlees in ca. 12 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Intussen in grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Tuinboontjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, door aardappelschijfjes mengen en nog ca. 2 minuten meebakken. Peterselie fijn knippen en door groentemengsel scheppen. Serveren met varkensfiletlapjes en mierikswortelsaus.

Varkensfilet met mierikswortel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept