Kaapse bonbons

15
10 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.

Kaapse bonbons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladepuntjes met Kaapse goudbes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Heek met bietjes en peterseliekruim
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept