Herfst stoofpotje

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boerenkool bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan. Snijd de speklapjes in grove stukken en bak in ca. 5 min. krokant. Voeg runderreepjes toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de aardappelschijfjes, wijn, het water en de bouillontablet toe en breng het geheel aan de kook.
  • 3 Maak de winterwortels schoon en snijd in blokjes. Voeg de peen aan het vlees toe en laat ca. 5 min. zachtjes sudderen. Voeg de boerenkool toe en breng op smaak zout en peper.

Herfst stoofpotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Boswachter cupcake
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen met tijm op toast
20 min
Bekijk recept
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
1 uur-
Bekijk recept