Gebakken schol met vers fruit
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
750 g ovenfrites (diepvries zak a 1 kilo)
3 kiwi's
200 g pitloze witte druiven (bak a 500 g)
1 mango
40 g boter of margarine
2 dozen hele schollen gepaneerd (diepvries a 300 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels sladressing naturel (fles)
Bereiding
Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kiwi's schillen en in plakjes snijden. Druiven van tros plukken en wassen. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Fruit mengen. In grote koekenpan boter verhitten. Schollen bakken volgens gebruiksaanwijzing. Schollen uit pan nemen en warmhouden. Fruit in achtergebleven vet ca. 2 minuten bakken. Sla met dressing mengen. Schollen over vier borden verdelen en fruit erover scheppen. Serveren met frites en salade.
Gebakken schol met vers fruit is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs »
Smoothie plus »
Supersnel gebakje met vers fruit »
Gewokte tonijn met exotisch fruit »
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Gebakken rijst met ananas »
Gebakken taco's met sardines »
Gebakken schol met druivendressing »