Provencaalse mosselen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mosselen wassen. Kapotte mosselen en mosselen die na een flinke tik niet sluiten weggooien. In mosselpan olie verhitten. Roerbakgroente ca. 3 minuten fruiten. Mosselen erop leggen en 1/2 dl water erbij schenken. Mosselen op matig vuur in ca. 10 minuten koken tot alle schelpen openstaan. Sla met dressing mengen. Olijven in stukjes snijden en door vissaus roeren. Mosselen over vier borden verdelen. Groente met schuimspaan erover scheppen. Serveren met vissaus, stokbrood en sla.

Provencaalse mosselen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept