Aardappelschotel met kropsla

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Cornedbeef in reepjes snijden. Cornedbeef en aardappel in ovenschaal rangschikken. Pot saus erover schenken en aardappelschotel volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten afkoelen. Sla schoonmaken, wassen en droogslaan. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met ui, komkommer en dressing. Partjes ei erop leggen. Aardappelschotel serveren met salade.

Aardappelschotel met kropsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met gerookte makreel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept