Gnocchi met kalfsoester
4
sterren op basis van
3
stem(men)
person
2
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
50 g roomboter
takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix a 20 g)
500 g gnocchi di patate
150 g panklare snijbonen
2 kalfsoesters
Bereiding
In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan op laag vuur laten smelten. Steeltjes van salie verwijderen, blad in reepjes snijden en door gesmolten boter mengen. Gnocchi in pan kokend water laten glijden, snijboontjes toevoegen en water opnieuw aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken (gnocchi komen dan bovendrijven). Afgieten en warmhouden. Intussen in ruime koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, kalfsoesters in ca. 7 minuten aan beide zijden bruin en van binnen rosé bakken. Gnocchi en snijbonen over twee borden verdelen, kalfsoester ernaast leggen. Warme salieboter erover schenken en bestrooien met versgemalen zwarte peper.
Gnocchi met kalfsoester is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Vitello tonnato II »
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus »
Kalfsoester met doperwten ’hummus’ »
Kalfstartaar op courgette »
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof »
Gnocchi met sardinessaus »
Gnocchi met verse salieboter »
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika »