Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Bladerdeeg ontdooien. Kaas in blokjes snijden. Dadels ontpitten en in stukjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kaas, bosui en dadels mengen. Mengsel over bladerdeegplakjes verdelen. Plakjes als driehoeken dichtvouwen, randen goed aandrukken. Ei loskloppen. Flapjes bestrijken met ei. Flapjes in ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Rauwkost laten uitlekken. Sla over vier borden verdelen. Rauwkost over sla verdelen. Dressing erover sprenkelen. Op elk bord naast sla 2 flapjes leggen en direct serveren.

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde salade met cajunreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van varkensvlees met honinggeitenkaas
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige biefstukpuntjes met Chinese rauwkostsalade
30 min-
Bekijk recept

GEITENKAASFLAPJES MET RAUWKOSTSALADE!
20-30 min -
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Tijm En Rozijntjes In Armagnac
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept