Speklapspiesjes met uienchutney

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en in dunne ringen snijden. In pan olie verhitten en uienringen ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pepers fijnhakken. Suiker, azijn en peper aan uien toevoegen en geheel op zacht vuur ca. 20 minuten laten sudderen, tot uienmengsel zacht en ingedikt is. Regelmatig omscheppen. Uienchutney met zout op smaak brengen en laten afkoelen.
  • 2 Speklapjes in repen snijden en in zigzagvorm aan satéstokjes rijgen. Speklapspiesjes op hete barbecue in 10 à 15 minuten rondom gaar en bruin bakken en serveren met uienchutney. Serveren met gepofte aardappels en bieslookroom.

Speklapspiesjes met uienchutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Malse varkenshaas met bramen-rode uienchutney
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met bacon, ei en uienchutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Speklapspiesjes Met Uienchutney
30-60 min -
Bekijk recept
Speklapjes Met Uienchutney
20-30 min -
Bekijk recept