Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen en in pan met bodem water en zout in ca. 20 à 25 minuten gaarkoken. Tomaatjes wassen en halveren. Bieslook fijn knippen. Worteltjes van veldsla verwijderen. Aardappels afgieten en met crème fraîche, peper en mespunt nootmuskaat tot stevige puree stampen. Veldsla, tomaatjes, bieslook en spekreepjes door puree scheppen. Als stamppot te veel is afgekoeld, pan nog even op het vuur zetten.

Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Texmex runderreepjes met babyromaine
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppotje met Italiaanse gehaktballetjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met postelein en rookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept