Rodekoolstamppot met rundervinken

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Ui toevoegen en geheel nog ca. 10 minuten bakken. Rodekool met rozijnen en 4 eetlepels water in pan doen, op zacht vuur verwarmen en af en toe omscheppen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rodekool en puree mengen. Stamppot over vier borden verdelen. Rundervinken ernaast leggen en uiringen over stamppot verdelen.

Rodekoolstamppot met rundervinken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestamppot met rundervink
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige kropsla-stamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kabeljauw
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met appel en geroosterde drumsticks
60 min-
Bekijk recept