Gnocchi met sardinessaus
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 pakken Gnocchi di patate (à 500 g Delverde)
1 grote ui
1 courgette
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 fles sugocasa piccante (saus 690 g)
2 blikjes sardines in olie (à 120 g)
Bereiding
Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in lengte doormidden snijden. Helften in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken. Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen. Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen. Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Gnocchi serveren met saus.
Gnocchi met sardinessaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof »
Gnocchi met verse salieboter »
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika »
Gnocchi met kalfsoester »