Haring in dillesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krieltjes met wat zout gaar koken. Sperziebonen met zout in ca. 7 minuten beetgaar koken. Haringen van staartjes ontdoen en schuin in stukjes snijden. Dille fijnknippen. Boter verhitten en uitjes (uit pakjes) ca. 1 minuut fruiten. Crème fraîche verwarmen. Haring en dille toevoegen en even doorwarmen. Saus eventueel op smaak brengen met zout. Sperziebonen mengen met uitjes en op smaak brengen met zout. Haring in roomsaus serveren met krieltjes en sperziebonen.

Haring in dillesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse balletjes in mosterd-dillesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept