Cachat: Provencaalse Smeerkaas

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als de kazen stevig zijn, hak ze dan in stukjes. Doe alle ingredienten in de kom van de foodprocessor en gebruik de pulse functie om de kaas lichtjes te mengen. Proef en breng desnoods op smaak met wat peper. Het mengsel moet een beetje grof zijn dus niet egaal glad! De smaak moet een beetje scherp, hartig zijn. Lekker op vers frans stokbrood en met een glas wijn!

Cachat: Provencaalse Smeerkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches van de koe
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentetuintje met kaasdip
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstwafels met ham en kaas
5 min -
Bekijk recept

Lou Cachat (kruidenkaas)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept