Provencaalse Bruine Bonen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien in ringen en snipper de knoflook. Maak eventueel de groenten schoon en snijd ze klein. Fruit de uiringen en de fijngehakte knoflook in de kruidenboter glazig. Bak de ratatouillegroen-ten met de Provencaalse kruiden even mee. Roer er de tomatensaus en zwarte olijven door en breng aan de kook. Voeg de bruine bonen en wat peper en zout toe en verwarm alles goed door. Roer er vlak voor het serveren de hamblokjes door.

Provencaalse Bruine Bonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept