Kip Onder Een Bladerdeegdakje

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kip, courgette en champignons in stukjes snijden en in een wok bakken. Hierbij tijm en provencaalse kruiden toevoegen. Als het gaar is de creme fraiche er door roeren. Vervolgens van het vuur halen en overdoen in een ovenschotel. Hier een aantal plakjes (of reepjes) bladerdeeg over heen leggen en het geheel bestrooien met kaas. Dit alles moet nog circa 20 tot 30 minuten in de oven tot het bladerdeeg lichtbruin is en de kaas gesmolten is.

Kip Onder Een Bladerdeegdakje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Uiensoep met bladerdeegdakje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrunderbouillon met bladerdeegdakje
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep Met Een Bladerdeegdakje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep Met Een Bladerdeegdakje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept