Provencaalse Lamsschotel

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het vlees met de marinade in de vochtige schotel, voeg het in dobbelsteentjes gesneden spek, tijm, bouillonkorrels, de ontvelde en in plakjes gesneden tomaten en gesnipperde ui toe. Plaats de gesloten schotel in de oven, stel deze in op 200 gr.c, stand 4, HL 175, en stoof het vlees gaar en mals in ca. 3 uur. Voed de laatste 45 minuten de in stukken gesneden aardappelen toe en laat ze me gaar worden. Maak het gerecht op smaak af met zout en peper.

Provencaalse Lamsschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hongaarse Lamsschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschotel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsschotel Met Abrikozen En Pruimen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joodse Lamsschotel
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept