Lamsrack Met Sauce Vierge

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 225 gr.C Lamsvlees licht bestrijken met olie en bestrooien met Provencaalse kruiden, zout en peper. Vlees in braadslede of op bakplaat leggen in in midden van oven in ca. 25 minuten rose braden. Vlees uit oven nemen en ca. 5 minuten laten rusten.Intussen rest van olie door auberginemengsel scheppen, mengsel op smaak brengen met zout en peper (=sauce vierge). Sauce vierge over 4 broden verdelen. Lamsracks tussen botjes in plakken snijden en op sauce vierge leggen.

Lamsrack Met Sauce Vierge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met salsa verde
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met tuinbonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept