Provençaalse Runderstoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olijfolie in een braadslee en bak hierin de spekblokjes licht krokant. Schep ze uit de pan. Bak het vlees rondom bruin in het bakvet. Scep het ui de pan bij de spekjes. Roerbak de ui, winterwortel, knoflook en paprika 2 minuten en schep de bloem erover.Giet de wijn en de fond erbij en verwarm even.Voeg het vleees weer toe met de proven?aalse kruiden.stoof met deksel op de pan minimaal 2 uur tot het vlees zacht is. Voeg het laatste half uur de kastanje champignons en de olijven toe

Provençaalse Runderstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept