Provencaalse Goelasj

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes van circa 2 cm. Snijd de uien in stukjes en fruit ze goudbruin in de margarine. Bak het vlees even mee. Voeg zout, paprikapoeder (mild), tomatenpuree, tomaten en zoveel bouillon toe dat het vlees is bedekt. Even warm laten worden en dan fijn gesneden knoflook en provencaalse kruiden toevoegen. Hierna stoven. Na circa 1 uur grof gesneden champignons toevoegen. Nog circa 20 minuten laten stoven en afmaken met paprikapoeder (scherp).

Provencaalse Goelasj is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goelasj
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept