Kabeljauw En Chorizoschotel Met Spaanse Wijn

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui in ca. 2 min. glazig. Pers de knoflook hierboven uit. Bouillontablet erboven verkruimelen. Chilipoeder, kruiden, tomaten- en paprikablokjes, wijn en wat water erdoor roeren. Op matig hoog vuur onafgedekt laten inkoken tot sausdikte. In een anti-aanbakpan wat olijfolie verhitten op matig hoog vuur. Bak de chorizoplakjes krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak de kabeljauwstukken goudbruin in het achtergebleven bakvet.

Kabeljauw En Chorizoschotel Met Spaanse Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept